Συμπλοκή Ρομά στα Πατήσια _ Τραυματίστηκε αστυνομικός

Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά και τραυματισμό αστυνομικού στα Πατήσια.

Στις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης ομάδα Ρομά, ξεκίνησε να συμπλέκεται για άγνωστο λόγο στην συμβολή των οδών Πρετεντέρη και Νικολαϊδου.

Διαβάστε επίσης
Ε.Α.Υ.Λάρισας: Φρονούμε ότι “εντολές” και “απειλές” περί υποχρεωτικής βεβαίωσης παραβάσεων δεν συνάδουν με το ορθό τρόπο και πνεύμα περί “σύγχρονης Διοίκησης”.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση από τα άτομα, στην προσπάθεια τους να τους ακινητοποιήσουν.

Μάλιστα κατά την διάρκεια του επεισοδίου, τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι ένας αστυνομικός.

Συνελήφθησαν επτά άτομα, που κατηγορούνται για αντίσταση, συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.

.

 

 

Με πληροφορίες από 

Μιχάλης Τεζάρης

newpost.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.