Ε.Α.Υ.Λάρισας: Φρονούμε ότι “εντολές” και “απειλές” περί υποχρεωτικής βεβαίωσης παραβάσεων δεν συνάδουν με το ορθό τρόπο και πνεύμα περί “σύγχρονης Διοίκησης”.

Εικόνα αρχείου.

 

 

 

Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Λάρισας με ανακοίνωση της προς την αστυνομική διεύθυνση Λάρισας αναφέρει πως ενώ πλήρωμα περιπολικού λαμβάνει ευχαριστίες και συγχαρητήρια από πολίτες που είχαν χαθεί με το όχημα τους στο δάσος, μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Υπηρεσίας, και θα έπρεπε να τους δίδονται, τουλάχιστον, συγχαρητήρια στους συναδέλφους απο την διοίκηση αντ’ μαυτού τους επιδόθηκε κλήση σε απολογία για μειωμένη απόδοση σε τροχονομικούς ελέγχους, για εκείνη ακριβώς την ημέρα! Και μάλιστα τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο

Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

           ΠΡΟΣ

  1. Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας
  2. ΑστυνομικόΤμήμα Ελασσόνας

Κε Διευθυντά,

Το Σωματείο ενημερώθηκε ότι υπήρξε επιβολή προστίμων, ίσης αξίας, σε τέσσερις (4) συναδέλφους του Α.Τ. Ελασσόνας, με το αιτιολογικό της “μειωμένης απόδοσης”, όσον αφορά τη βεβαίωση  τροχονομικών παραβάσεων.

Μία από τις κύριες αρχές της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, είναι η διασφάλιση της εργασιακής ειρήνης σε όλες τις υπηρεσίες.

Μακριά από εμάς οτιδήποτε περί συν-Διοίκησης, αλλά είμαστε, εκ του ρόλου μας υποχρεωμένοι, να κρίνουμε τις αποφάσεις της Διοίκησης.

Φρονούμε ότι αναφορά στην οποία αναγράφονται ελεγχθέντα οχήματα και οδηγοί, καθώς και περιστατικά στα οποία το πλήρωμα του περιπολικού έχει επιληφθεί, δεν δικαιολογεί κλήση σε απολογία για μειωμένη απόδοση.

Φρονούμε επίσης ότι όταν κάποιο πλήρωμα περιπολικού λαμβάνει ευχαριστίες και συγχαρητήρια από πολίτες που είχαν χαθεί με το όχημα τους στο δάσος, μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Υπηρεσίας, τότε δίδονται, τουλάχιστον, συγχαρητήρια στους συναδέλφους και όχι κλήση σε απολογία για μειωμένη απόδοση σε τροχονομικούς ελέγχους, εκείνη ακριβώς την ημέρα!

Τέλος, φρονούμε ότι “εντολές” και “απειλές” περί υποχρεωτικής βεβαίωσης παραβάσεων δεν συνάδουν με το ορθό τρόπο και πνεύμα περί “σύγχρονης Διοίκησης”.

Κε Διευθυντά,

Οι συνάδελφοι έχουν υποβάλει προς εσάς ένσταση, σχετικά με το επιβληθέν πρόστιμο, καθώς και αναφορά παραπόνων.

Ζητούμε την από μέρους σας, δίκαιη εξέταση των υποβληθέντων σε εσάς αιτημάτων, καθώς και τη συμβολή σας, όπως εκ του ρόλου σας γνωρίζετε, ώστε να επέλθει το ταχύτερο δυνατόν η υπηρεσιακή ειρήνη στο Α.Τ. Ελασσόνας._

                                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                  ΘΕΛΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.

.

 

 

Με πληροφορίες από 

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.