Με κλεμμένο όπλο αστυνομικού Ρομά πυροβόλησε σε club.

.

Εικόνα αρχείου.

 

 

 

Αθήνα: Ρομά πυροβόλησε σε club μετά από επεισόδιο και διέφυγε με τη σύντροφό του- Συνελήφθη απο την Άμεση Δράση και κατείχε κλεμμένο υπηρεσιακό όπλο

Το πλήρωμα κάλεσε σε ενίσχυση και μαζί με έτερο περιπολικό, απέκλεισαν το ύποπτο όχημα, σε έλεγχο εντός του οχήματος επέβαινε ζευγάρι Ρομά και στο ντουλαπάκι έφεραν δύο παράνομα πιστόλια

Περιπολικό της Α’ αλλαγής της Άμεσης Δράσης με υπαρχιφύλακα οδηγό και συνοδό αστυφύλακα, σε έναρξη πρωινής υπηρεσίας (12/08-07.00) έλαβαν διαβίβαση από τον ασύρματο για άνδρας δράστη σε ένοπλο επεισόδιο καθως είχε πυροβολήσει με πιστόλι πέντε φορές σε κλάμπ στο κέντρο της Αθήνας.

Από την περιγραφή του οχήματος διαφυγής των δραστών, και την εκτίμηση πιθανής διαδρομής διαφυγής, κι εντόπισαν το λευκό πολυτελές όχημα στην οδό Καλλιρρόης.

Το πλήρωμα κάλεσε σε ενίσχυση και μαζί με έτερο περιπολικό, απέκλεισαν το ύποπτο όχημα στη συμβολή των οδών Θησέως και Ευριπίδου στην Καλλιθέα.

Εντός του οχήματος επέβαινε ζευγάρι Ρομά και στο ντουλαπάκι έφεραν δύο πιστόλια (GLOCK-17 και USP για το οποίο ειχε δηλωθεί κλοπή απο αστυνομικο) υπηρεσιακό, με γεμάτους γεμιστήρες.

Ο Ρομά δράστης σε επεισοδιο στο νυχτερινό κέντρο είχε πυροβολήσει πέντε φορές στην πινακίδα του club 22 και μαζί με τη σύντροφό του αποχώρησαν με το αυτοκίνητο του.

Οι δράστες συνελήφθησαν και προσήχθησαν ενώ για την κατοχή των παράνομων όπλων σχηματίσθηκε δικογραφία.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

 

.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.