Θεσσαλονίκη _ Αντιγονιδών square Far West πυροβολισμοί ένας τραυματίας.

 

Θεσσαλονίκη: Φαρ Ουέστ στο κέντρο της πόλης – Ένας τραυματίας

Πυροβολισμοί στην οδό Αντιγονιδών – 32χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο

Επεισόδιο με Πυροβολισμούς σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης  δέχθηκε τηλεφώνημα για περιστατικό με πυροβολισμούς στην οδό Αντιγονιδών

Αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων αλλοδαπώναλβανικής υπηκοότητας. Από τους τέσσερις προσαχθέντες για τους τρεις δεν προέκυψε κάτι.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ένας 32χρονος είχε μεταφερθεί τραυματισμένος σε νοσοκομείο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και στο παρελθόν. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας..

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Ethnos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.