Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης που εισήλθε μέσω του φωταγωγού ακινητοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Εικόνα αρχείου.

 

Ο 22χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

 

Ένας νεαρός 22 ετών συνελήφθη από την αστυνομία του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, αφού τον εντόπισε και τον ακινητοποίησε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο προσπάθησε να διαρρήξει.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, παραβιάζοντας πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα του φωταγωγού, εισήλθε εντός και αφαίρεσε περίπου 40 μπουκάλια αλκοολούχων ποτών και 100 κουτάκια αναψυκτικών, έναν φορητό υπολογιστή παλάμης, ένα κρουστικό δράπανο και ένα παλμικό τριβείο, συνολικής χρηματικής αξίας 2.700 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών προέκυψε ότι ο 22χρονος κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε παραβιάσει τις κλειδαριές κεντρικής εισόδου του ανωτέρω καταστήματος και αφού εισήλθε εντός αφαίρεσε χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, και 50 ευρώ από τον κερματοδέκτη ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Πληροφορίες από

Πηγή

Ειδήσεις σήμερα

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.