Χρεωκόπησε η Soukos Robots που έφτιαξε όχημα με λέιζερ που αχρηστεύσει τα drones;

.
Εικόνα αρχείου.

 

Δεν ήταν καλά τα νέα για την Soukos Robots που εδώ και «δεκαετίες έχει ανοίξει το δρόμο για την εισαγωγή και χρήση υψηλής τεχνολογίας σε ποικίλες εφαρμογές και με δεκάδες “πατέντες” στο ενεργητικό της».

 

 

Σύμφωνα με το newmoney.gr αυτά «δεν είχαν και τα αντίστοιχα οικονομικά οφέλη, ενώ ιδιαίτερα μετά τις διαδοχικές κρίσεις η εταιρεία βρέθηκε μπροστά σε μεγάλα οικονομικά προβλήματα».

 

Χρεωκόπησε η Soukos Robots που έφτιαξε όχημα με λέιζερ που αχρηστεύσει τα drones;

 

Έτσι, αφού ο κύκλος εργασιών της Soukos Robots το 2021 υποχώρησε στις 339.380 ευρώ έναντι 2.670.140 ευρώ το 2020, με τα καθαρά αποτελέσματα να είναι ζημίες ύψους 1.843.338 ευρώ έναντι ζημιών 254.800 ευρώ την προηγούμενη χρήση και ενώ οι ζημίες ανέρχονταν σε 12,7 εκατ. ευρώ και το σύνολο των υποχρεώσεων σε 41,9 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 12,87 εκατ. ευρώ αφορούν τραπεζικά δάνεια, η εταιρεία οδηγείται στο σφυρί.

 

 

«Δεδομένων των εμπράγματων εξασφαλίσεων για τα δάνεια, το μεγάλο ακίνητο και το βιομηχανικό συγκρότημα όπου στεγάζεται η εταιρεία στη Λάρισα οδηγείται στο σφυρί στις 13 Δεκεμβρίου, με επισπεύδουσα την Intrum και με τιμή πρώτης προσφοράς 1.530.000 ευρώ», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

 

Τελευταία η εταιρεία είχε προκαλέσει σειρά ρεπορτάζ με το τεθωρακισμένο όχημα της «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ», το οποίο με την χρήση συστήματος λέιζερ θα μπορούσε να αχρηστεύσει drones.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

 

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.