Νέο βίντεο με «πολιτοφύλακες» στον Έβρο που έχουν «συλλάβει» τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

 

Πηγή: skai.gr

 

Νέο βίντεο με «πολιτοφύλακες» στον Έβρο που έχουν «συλλάβει» τέσσερις ανθρώπους.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα με στρατιωτικά ρούχα και δύο ακόμα, να έχουν πιάσει τέσσερις ανθρώπους οι οποίοι κάθονται στο δρόμο, εμφανώς τρομαγμένοι
Νέο βίντεο, στο οποίο φαίνεται πώς μετανάστες αιχμαλωτίστηκαν από «πολιτοφύλακες» στον Έβρο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ένας άντρας που είναι ντυμένος με στρατιωτικά ρούχα, ακούγεται να λέει στο βίντεο ότι έπιασε «άλλους 4 καλούς επενδυτές» και αναρωτιέται «πού είναι οι Αρχές».

Υπενθυμίζεται πως οι 13 συνολικά μετανάστες που συνελήφθησαν και κρατούνταν παράνομα σε τρέιλερ από τους «σερίφηδες» του Έβρου, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά την απολογία τους.

Οι δικαστικές Αρχές, με την απόφασή τους κατόπιν των απολογιών θα καταδείξουν αν το αφήγημα των αυτόκλητων σερίφηδων θα καταρρεύσει και αν οι μετανάστες επιχείρησαν ή όχι να βάλουν φωτιά στην ευρύτερη περιοχή στην οποία συνελήφθησαν.

Στους 13 μετανάστες αποδόθηκαν κατηγορίες, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπρησμού με κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

 

.

Πηγή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.