Θεσσαλονίκη: Συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Άρη και δυνάμεων των ΜΑΤ σημειώθηκε μετα την λήξη του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Εικόνες αρχείου.

 

 

Σε σύλληψη μετατράπηκε μία εκ των δύο προσαγωγών που σημειώθηκαν χθες το βράδυ μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν λίγη ώρα μετά τη λήξη της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό, πέριξ του Κλεάνθης Βικελίδης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν 28χρονο ημεδαπό που συνελήφθη για ρίψη αντικειμένων κατά των αστυνομικών δυνάμεων

Σε βάρος του άλλου ατόμου που είχε προσαχθεί δεν προέκυψε κάτι και για αυτό αφέθηκε ελεύθερο.

Υπενθυμίζεται πως σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Άρη και δυνάμεων των ΜΑΤ επί της οδού Αλκμήνης και επί της οδού Παπαναστασίου, ενώ συνεχίστηκαν προς τη συμβολή της τελευταίας με τη Βούλγαρη.

Περίπου 100 άτομα, επί της Παπαναστασίου, πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών δυνάμεων , που κινήθηκαν προς το πάρκο της Νέας Ελβετίας για να τους διαλύσουν, κάνοντας και χρήση χημικών.

Δύο κάδοι απορριμμάτων τυλίχθηκαν στις φλόγες, τις οποίες κατέσβησε λίγο αργότερα η Πυροσβεστική.

Οι διμοιρίες των ΜΑΤ εν τέλει απώθησαν τα άτομα, τα οποία διαλύθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.