Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δράστης της δολοφονίας εξω από το βενζινάδικο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

.

Εικόνα αρχείου

Παρουσιάστηκε στις Αρχές συνοδευόμενος από τον δικηγόρο τουΣτην Αστυνομία παραδόθηκε ύποπτος για την άγρια δολοφονία έξω από πρατήριο καυσίμων στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, όπου έχασε τη ζωή του ένας 50χρονος άνδρας.

 

Ο δράστης, ένας 45χρονος άνδρας και πατέρας τριών παιδιών, παρουσιάστηκε στις αρχές συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι με το θύμα είχε οικονομικές διαφορές

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουλίου ενώ το διαθέσιμο υλικό από την κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου απεικονίζει την ανατριχιαστική πράξη της δολοφονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επίσης Αλβανός δράστης είναι σκληρό άτομο και στο παρελθόν έχει απασχολήσει την αστυνομία για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Κύριο μέλημά των αστυνομικών είναι, μην καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία.

Γνωρίζονταν καλά δράστης και θύμα

Δράστης και θύμα γνωρίζονταν, αφού αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να πίνουν μαζί τον καφέ τους σε κατάστημα της περιοχής, λίγα λεπτά πριν γίνει το φονικό.

Οι δύο άντρες φέρονται να συζητούσαν ένα σοβαρό ζήτημα.

Σε κάποια στιγμή άρχισαν να λογομαχούν μεταξύ τους και σηκώθηκαν από το τραπέζι για να φύγουν.

Μπήκε ο καθένας στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκαν προς ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Σόλωνος.

Τότε το θύμα κατέβηκε από το αυτοκίνητό του -ήταν το δεύτερο στη σειρά-, στάθηκε έξω από αυτό του θύτη και από το παράθυρο του συνοδηγού προσπαθούσε να χτυπήσει τον οδηγό με μία αλυσίδα.

Ο δράστης τον πυροβόλησε και ο 50χρονος σωριάστηκε μπροστά από το πρατήριο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, ωστόσο, ο 50χρονος κατέληξε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

 

.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.