N.Κακλαμάνης για αστυνομικό _ «Αν τον αγαπά ο Θεός καλύτερα να τον πάρει»…Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί εαν στην θέση του ήταν κάποιος πολίτης. (βίντεο)

Εικόνα αρχείου

«Δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει αυτό το παιδί».

 

Όσο ο 31χρονος αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα που έπεσε στο πόδι του δίνει τη μάχη για τη ζωή του, αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

 

Χαμός με τη δήλωση Κακλαμάνη για τον 31χρονο αστυνομικό - «Αν τον αγαπά ο Θεός καλύτερα να τον πάρει» (βίντεο)

Μάλιστα, στο Πρωινό, μετά τη μετάδοση σχετικού βίντεο ακολούθησε χαμός μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής.

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί.

Σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού.

Φοβάμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη, οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει αυτό το παιδί.

Όσο σκληρό και αν είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του, τη γυναίκα του», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Σκέφτομαι τους συγγενείς του παιδιού αυτού που περιμένουν να ακούσουν από τους γιατρούς οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που ακούσαμε από τον κύριο Κακλαμάνη», είπε αρχικά ο Βαγγέλης ΠερρήςΣτη συνέχεια, ηΦωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε:

«Δεν έχει δικαίωμα να μιλάει κανείς πλην της οικογένειας του ανθρώπου αυτού. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βγαίνει και να λέει ότι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να γίνει αυτό, ακόμα και αν είναι γιατρός.

Ένας άνθρωπος παλεύει, δεν μπορούμε να βγάζουμε το τεφτέρι να κάνουμε υπολογισμούς! Οι άνθρωποι είναι έξω από ένα δωμάτιο και ζουν με την ελπίδα».

Έντονη η διαφωνία που είχε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη.

.

 

 

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.