Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή χρήστης ναρκωτικών για ενδοοικογενειακή βια προς την μητέρα του _ “Αν δεν ερχόταν η αστυνομία, θα γινόταν φονικό”.

 

Εικόνα αρχείου.

 

 “Αν δεν ερχόταν η αστυνομία, θα γινόταν φονικό”

twitter sharing button
Στη φυλακή οδηγείται ένας 39χρονος άντρας που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη επειδή απείλησε ότι θα βλάψει την μητέρα του.Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο για ενδοοικογενειακή απειλή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.Έτσι, ο κατηγορούμενος ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για αλλά αδικήματα, οδηγείται ξανά στη φυλακή.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του, το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη μέσα στο σπίτι που ζει η οικογένεια, όταν ο 39χρονος που ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ξεκίνησε να προκαλεί επεισόδιο και ξέσπασε έντονος καβγάς. «Με απείλησε και με έβρισε. Έχει γίνει πολλές φορές αλλά εχθές φοβήθηκα περισσότερο. Ευτυχώς ήρθε η αστυνομία και δεν έγινε φονικό», είπε η μητέρα στους δικαστές.

«Σας ζητάω βοήθεια. Και εγώ θέλω να τον βοηθήσω γιατί θα πεθάνει»

«Σας ζητάω βοήθεια. Και εγώ θέλω να τον βοηθήσω γιατί θα πεθάνει», σημείωσε, τονίζοντας πως ο 39χρονος δεν παρακολουθεί κανένα πρόγραμμα απεξάρτησης και ότι μόνιμα παίρνει τα χρήματα που βγάζει η ίδια από την εργασία της ως καθαρίστρια.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος απέδωσε τη βίαιη συμπεριφορά του στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και υποστήριξε ότι μπορεί να απείλησε και να έβρισε τη μητέρα του, όμως ουδέποτε έχει ασκήσει σωματική βία εις βάρος της.

«Ζητάω να με στείλετε στο Άγιον Όρος για απεξάρτηση», είπε, λίγο πριν το δικαστήριο αποφασίσει να τον στείλει στη φυλακή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.