Θεσσαλονίκη: Νέος θάνατος αστυνομικού λόγω κορωνοϊού.

 

Έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του COVID-19  αστυνομικός στην Θεσσαλονίκη.

Σήμερα το μεσημέρι σύμφωνα με πληροφορίες άφησε την τελευταία πνοη στο νοσοκομείο  ΑΧΕΠΑ  της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν ο υποδιοικητης του Α.Τ.Πυλαίας- Χορτιάτη χτυπημένος από τον κορωνοϊό μετά από πολύήμερη μάχη.

Είναι  ο τέταρτος αστυνομικός στην βόρεια Ελλάδα που χάνει την ζωή του λόγω κορονοϊού.

Η Πολιτεία πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση της ΕΛ.ΑΣ. και το έργο που παράγει, να θωρακίσει τον Έλληνα Αστυνομικό,καθως  είναι αυτός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης που δίνουμε όλοι μας κατά του κορονοϊού και να του δείξει έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό του ηθικά και υλικά.

Να θυμίσουμε ότι,σύμφωνα με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης ,η αστυνομία θα είναι στο εγχείρημα του εμβολιασμού πανταχού παρούσα με πάνω από 3.000 αστυνομικούς στην φύλαξη του εμβολίου, την μεταφορά του στα εμβολιαστικά κέντρα και γενικότερα σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι επιφορτιζμενη με τον έλεγχο και την εφαρμογή των μέτρων για την προληψη και προστασία από τον κορωνοϊό.

Εάν συνυπολογίσουμε ότι οι αστυνομικοί ασχολούνται και με την εγκληματικοτητα καθημερινά, την φύλαξη των συνόρων (Έβρος) κλπ και ότι δουλεύουν όλον αυτόν τον καιρό χωρίς άδειες θα καταλάβουμε ότι ίσως υπάρχει μια κόπωση του αστυνομικού προσωπικού που χρήζει προσοχής .

Θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στη οικογένεια του εκλιπόντα, κουράγιο και δύναμη αλλά και στο σύνολο της αστυνομικής οικογένειας.

Uniformnews team

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.