Σύλληψη 27χρονου Ειδικού Φρουρού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης.

 

 

​Στα χέρια της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκεται ένας 27χρονος Ειδικός Φρουρός, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης.

Uniformnews.gr AI graphics creation

​Η κινητοποίηση των αρχών υπήρξε άμεση έπειτα από επίσημη καταγγελία που υπέβαλε ο πατέρας μιας 16χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο 27χρονος ακολούθησε την ανήλικη με το όχημά του.

Στη συνέχεια, φέρεται να κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προχώρησε σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της, επιχειρώντας να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει παρά τη θέλησή της.

​Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα για την απαγγελία κατηγοριών.

Παράλληλα με την ποινική διαδικασία, από την Ελληνική Αστυνομία δρομολογήθηκαν αμέσως οι προβλεπόμενες διοικητικές και πειθαρχικές κυρώσεις για τη θέση του εμπλεκόμενου στελέχους σε διαθεσιμότητα.

Εικόνα αρχείου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌Το κείμενο ενδέχεται να έχει επεξεργαστεί με τεχνητή νοημοσύνη.

Με πληροφορίες από

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.