Καπανδρίτι: Οι διαρρήκτες μετακινούν όχημα πριν μπουκάρουν με την μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο.

Βίντεο από το κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι – Οι διαρρήκτες μετακινούν όχημα πριν μπουκάρουν με την μπουλντόζα.

Στο βίντεο διακρίνεται το όχημα των δραστών να σπρώχνει το αυτοκίνητο που βρίσκεται επί της Καλάμου

kapandriti_mpouldoza_xr

Δεν είχε όρια το θράσσος των τριών διαρρηκτών στο Καπανδρίτι, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να μπουκάρουν στο κοσμηματοπωλείο με μπουλντούζα σήμερα τα ξημερώματα, απομάκρυναν από την είσοδο του καταστήματος ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο και τους εμπόδιζε.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο διακρίνεται το όχημα των δραστών να σπρώχνει το αυτοκίνητο που βρίσκεται επί της οδού Καλάμου την ώρα που η μπουλντόζα προσπαθεί να πλησιάσει τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου.

Δείτε το βίντεο:

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ήταν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα όταν οι Αστυνομικοί τον ειδοποίησαν πως κάποιοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του, έλυσαν το χειρόφρενο και το έσπρωξαν με ένα άλλο αμάξι.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η κινηματογραφική διάρρηξη με τους δράστες να σπάνε τη τζαμαρία του μαγαζιού με τη μπουλντόζα, να αρπάζουν κοσμήματα από τις βιτρίνες και να γίνονται «καπνός».

Φωτογραφίες μετά τη διάρρηξη:

Βίντεο από το κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι
Μπήκαν με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι
kapandriti_in__5_
kapandriti_in__2_
kapandriti_in__9_
kapandriti_in__8_
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

 

 

Πληροφορίες από

Πηγή

Ειδήσεις σήμερα:

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.