Άγιοι Ανάργυροι: Κόλαφος οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων για τον δολοφόνο.

Επιλεκτική αμνησία και παρορμητικές χειριστικές συμπεριφορές έχει ο 39χρονος σύμφωνα με τους ειδικούς.

Άγιοι Ανάργυροι: Κόλαφος οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων για τον γυναικοκτόνο

Την ώρα που ο 39χρονος γυναικοκτόνος βρίσκεται στη ΜΕΘ μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι γνωματεύσεις των ψυχιάτρων.

Αυτές αναφέρουν ότι δεν χρήζει άμεσης μεταφοράς στο ψυχιατρείο, ενώ γίνεται λόγος για χειριστικές συμπεριφορές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει στο σημείο που τονίζεται πως ο 39χρονος παρουσιάζει επιλεκτική αμνησία.

Συγκεκριμένα επισημαίνεται πως ο δράστης δεν θυμάται τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, αλλά θυμάται την μεταφορά του με ασθενοφόρο.

Οι γνωματεύσεις των γιατρών

Παρασκευή, 5 Απριλίου

  • «Ασθενής 38 ετών ήρεμος συνεργάσιμος, διατηρεί βλεμματική επαφή και απαντά με σαφήνεια στις ερωτήσεις. Σχετικά προσανατολισμένος χωροχρονικά. Δεν αναφέρονται διαταραχές αντίληψης και ψευδαισθήσεις. Δεν ελέγχονται σοβαρές γνωστικές διαταραχές, πλην μιας επιλεκτικής αμνησίας (δεν θυμάται τι συνέβη, θυμάται όμως ότι ξύπνησε στο ασθενοφόρο)».
  • «Δεδομένης της κλινικής του εικόνας και λαμβάνοντας υπόψη ότι λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή, δεν χρήζει μεταφοράς άμεσης στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού».

Σάββατο, 6 Απριλίου

  • «Σταθερή κλινική εικόνα. Λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή. Δεν αναφέρει ενεργό, αυτοκτονικό ιδεασμό. Πρόβλεψη παρορμητικών χειριστικών συμπεριφορών. Συνέχιση της παραμονής του στο Κατάστημα Κρατουμένων Κορυδαλλού υπό συνθήκες αυξημένης επίβλεψης».
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

.‌‌

 

 

Πληροφορίες από

Πηγή

Ειδήσεις σήμερα

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.