“Μαϊμού” αστυνομικοί έκαναν ληστείες.

Αττική: Αυτοί είναι οι δύο άνδρες που προσποιούμενοι τους αστυνομικούς διέπρατταν ληστείες.Σε βάρος των μελών εγκληματικής οργάνωσης ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση συμμορίας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ημεδαπών, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που προσποιούμενοι τους αστυνομικούς διέπρατταν ληστείες και κλοπές, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

αρχειο_ληψης

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερους, που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, αντιποίηση κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, παράνομη βία από κοινού και προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

ΤΑΣΣΟ Κωνσταντίνο του Χρήστου και της Αγγελικής, γεννηθέντα την 2-4-1991 στην Αθήνα και

10042020dimosiop001s

ΤΑΣΣΟ Χρήστο του Αποστόλου και της Νικολίτσας, γεννηθέντα την 10-8-1970 στο Ζεφύρι

10042020dimosiop002s

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.