Κλέφτης άφησε σημείωμα σε σπίτι – «Τι κλειδώνετε εφόσον δεν έχετε λεφτά μέσα;»

 

Απίστευτο και όμως αληθινό – Κλέφτης άφησε σημείωμα σε σπίτι – «Τι κλειδώνετε εφόσον δεν έχετε λεφτά μέσα;»

 



Απογοητεύτηκε που δεν βρήκε αρκετά μετρητά και φεύγοντας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.


Απίστευτο και όμως αληθινό – Κλέφτης άφησε σημείωμα σε σπίτι – «Τι κλειδώνετε εφόσον δεν έχετε λεφτά μέσα;»

Αφού άρπαξε ό,τι βρήκε, φεύγοντας άφησε ένα χαρτί που έγραφε «γιατί κλειδώνετε το σπίτι εφόσον δεν έχετε λεφτά μέσα;».

Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές περίπου 30.000 ινδικά ρούπια και κάποια κοσμήματα, κλάπηκαν από την κατοικία. Το θύμα της διάρρηξης κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν επέστρεψε σπίτι του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο κλέφτης χρησιμοποίησε το σημειωματάριο του αξιωματούχου και το στυλό του. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Δείτε παρακάτω ένα αντίγραφο του σημειώματος που κυκλοφόρησε στα social media

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Uniformnews.gr
Privacy Overview

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελεί λειτουργίες όπως την αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.