Στα 500 ευρώ το πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων.

Την αύξηση του προστίμου για τους παραβάτες των μέτρων από τα 300 στα 500 ευρώ, την επέκταση της κάλυψης του ενοικίου για πληττόμενους επαγγελματίες για ακόμα ένα μηνα, τον Φεβρουάριο και των επιδομάτων για τους ανέργους κατά δύο μήνες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Ευκαιρία να διαλυθούν μύθοι που συνειδητά η όχι διακινούνται και να περιγραφεί με τη γλώσσα της αλήθειας η κατάσταση που μαζί με το σχέδιο θα μας οδηγήσει στο αύριο, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγοντας την συζήτηση, σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, στη Βουλή.

«Με 424 κενά κρεβάτια στο ΕΣΥ παρέχεται η ασφάλεια να συζητήσουμε περαιτέρω χαλάρωση στα περιοριστικά μέτρα και επαναφορά στην κανονικότητα της οικονομικής ζωής», επεσήμανε ο Πρωθυπουργός διευκρινίζοντας:

«Κάθε μήνας lockdown στοιχίζει στην ελληνική οικονομία πάνω από 3 δισεκατομμύρια, γι’ αυτό και είναι ίσως η ώρα να πάρουμε προσεκτικά, όπως υποδείξουν οι ειδικοί, το ρίσκο της σταδιακής επιστροφής».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.