ΕΛ.ΑΣ. _ Τα οχήματα ήρθαν με την διαχείριση της κατανομής όμως τι γίνεται; Επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Αστυνομικών Α.Δ. Γρεβενών.

 

Uniformnews team 

Οχήματα και  υλοκοτεχνικός εξοπλισμός στην ΕΛ.ΑΣ φαίνεται ότι πλέον υπάρχουν μετά από πολύ καιρό χάρη σε ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Το ερώτημα είναι αυτο που θέτει εμμέσως η Ένωση Αστυνομικών της Α.Δ. Γρεβενών με ανακοινωση της πως γίνεται η διαχείριση της κατανομής αυτού του εξοπλισμού και με τι κριτήρια; δεδομένου ότι όπως αιτιολογεί η συγκεκριμένη Α.Δ έχει αυξημένες πραγματικές ανάγκες και αδικείται.

Θέλουμε να πιστεύουμε και δεν έχουμε κανέναν  λόγο προς το παρόν για το αντίθετο ότι δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν “παιδιά και αποπαίδια..” και ότι η κατανομή  θα γίνει με βάση τις πραγματικές ανάγκες και την αξιολόγηση των ιδιαίτερων συνθηκών που μπορεί να υπάρχουν στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά, όπως ορίζεται από το υπηρεσιακό συμφέρον και την χρηστή διοίκηση, καθώς και την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.