ΕΑΥΘ :Εργασίες και αποτελέσματα ψηφοφορίας της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης



Εργασίες και αποτελέσματα ψηφοφορίας της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης Ένωσης Θεσσαλονίκης

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Γενική Εκλογοαπολοστική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονικά μέσα.

Χιλιάδες συνάδελφοι συμμετείχαν στις εργασίες, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τη συσπείρωση και την ικανοποίηση των μελών για τις ενέργειες και το δρόμο που χαράσσει το Σωματείο μας.

 

 

Οι εργασίες της Συνέλευσης ξεκίνησαν με την εκλογή του Προεδρείου και την τοποθέτηση του Προέδρου της Ένωσης, κ. Θεόδωρου ΤΣΑΪΡΙΔΗ, ο οποίος χαιρέτησε τις εργασίες της Συνέλευσης, αναφέρθηκε στο έργο της απερχόμενης Διοίκησης, κι ευχήθηκε μια ήρεμη και γόνιμη προεκλογική περίοδο.

Ακολούθησε η παρουσίαση του Διοικητικού Απολογισμού από τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, του Οικονομικού Απολογισμού από τον Ταμία κ. Ιωάννη ΜΑΖΝΕΪΚΟ και την τοποθέτηση του Γενικό Γραμματέα της Ελεγκτικής Επιτροπής κ. Ιωάννη ΜΥΛΩΝΑ.

Κατόπιν, σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, ξεκίνησε η διαδικασία έγκρισης του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, η ημερομηνία και ο τρόπος διεξαγωγής των εκλογών και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, τα επίσημα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

 

Κατόπιν τούτου, οι εκλογές της Ένωσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 με ηλεκτρονικά μέσα και την Εφορευτική Επιτροπή θα απαρτίσουν ο κ. Παντελής ΙΑΤΡΙΔΗΣ, ο κ. Χαράλαμπος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ο κ. Κωνσταντίνος ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι, όπως διαπιστώθηκε, αρκετοί συνάδελφοι δεν καταχώρησαν σωστά το email τους στην επικαιροποίηση στοιχείων, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λάβουν τον σύνδεσμο για να ψηφίσουν.

Παρακαλούμε ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στην ψηφοφορία, να επικοινωνήσουν με την Ένωση και να αποστείλουν το σωστό email τους στο eaythes@gmail.com.

Ευχαριστούμε θερμά τους 1841 συμμετέχοντες που με την ψήφο τους τίμησαν το ανώτατο Όργανο της Ένωσης, δίνοντας μήνυμα ενότητας κι απόλυτης εμπιστοσύνης στο θεσμό που εκπροσωπούμε και πλαισιώνουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.