Στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων και στην κατάσχεση 5004 λαθραίων τσιγάρων προέβησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Η κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και η ολοκληρωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που κατείχαν και απέκρυπταν μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων πακέτων τσιγάρων και συσκευασιών καπνού.

Πρόκειται για Πακιστανούς ηλικίας 21, 19, 20 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί τελωνειακού κώδικα».

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες, μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε διαμέρισμα και σε αποθήκη στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι αλλοδαποί, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 5.004 πακέτα τσιγάρα και 204 συσκευασίες καπνού, τα οποία στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.