Χρυσοχοΐδης _ “Όπως και με τη Χρυσή Αυγή ο φασισμός δεν θα περάσει” και επικηρύσσει τους κουκουλοφόρους που τραμπούκισαν τον πρύτανη.

 

Ο Χρυσοχοΐδης επικηρύσσει τους κουκουλοφόρους που τραμπούκισαν τον πρύταν του ΟΠΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση της Κυβέρνησης για τον τραμπουκισμό του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από ομάδα κουκουλοφόρων μέσα στο γραφείο του. Οι δράστες της επίθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο διάλεξαν έναν χυδαίο τρόπο για να τρομοκρατήσουν τον Δημήτρη Μπουραντώνη: του κρέμασαν μια ταμπέλα από το λαιμό και τον ανάγκασαν να φωτογραφηθεί με αυτήν.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με ανακοίνωσή του, καταδικάζει τον προπηλακισμό που δέχθηκε ο πρύτανης και προανήγγειλε ότι οι δράστες θα επικηρυχθούν.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Μ. Χρυσοχοΐδη:

Η Ελλάδα ανατριχιάζει. Από τον προπηλακισμό ενός πρύτανη και την ανάρτηση φωτογραφίας, που τον δείχνει καταβεβλημένο με μια επιγραφή σαν θηλιά που βρωμίζει τη λέξη αλληλεγγύη.

Ταμπέλες κρέμαγαν οι χιτλερικοί στους Εβραίους και στους αντάρτες.

Οι δημοκράτες αγανακτούν. Όσοι τους ανέχονται, όσοι τους ανέχθηκαν καιρός να αναθεωρήσουν και να θυμώσουν.

Οι δράστες θα επικηρυχθούν. Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Όπως και με τη Χρυσή Αυγή ο φασισμός δεν θα περάσει”.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Thestival.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.