Φονικό Ανώγεια _ Ο Λευτέρης Καλομοίρης κ΄ o Γιώργος Ξυλούρης τα θύματα του διπλού φονικού.

Πως συνέβη το διπλό φονικό

Δύο οικογένειες στα Ανώγεια ντύθηκαν στα μαύρα.

Ένας καυγάς, δύο νεκροί και ένας τραυματίας συνθέτουν το σκηνικό του διπλού φονικού  που στοίχισε τη ζωή στον 62χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

ΟΚΠΕ ΑΝΩΓΕΙΑ ΦΟΝΙΚΟ 2 ΜΑΪΟΥ 2020
Φονικό στα Ανώγεια: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας11 ώρες πριν

Δήμαρχος Ανωγείων: «Δύσκολες στιγμές για το χωριό» – Στην περιοχή ο Αντώνης Ρουτζάκης

Όλα ξεκίνησαν από ένα καυγά ανάμεσα στον Γιώργο Ξυλούρη και το γιο του Λευτέρη Καλομοίρη.

Έναν καυγά για κτηματικές διαφορές, για τα μητάτα που διατηρούν οι δύο οικογένειες.

Οι δύο νέοι άνδρες φαίνεται να πιάστηκαν στα χέρια. Προς στιγμήν ο καυγάς έληξε αλλά μετά από λίγη ώρα ο Γιώργος Ξυλούρης επέστρεψε οπλισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λευτέρης Καλομοίρης που βρέθηκε με δύο τραύματα από σφαίρα στο στήθος, μπήκε στη μέση για να προστατέψει το γιο του.

Οι σφαίρες τον βρήκαν στο στήθος και έπεσε νεκρός.

Ο γιος του Καλομοίρη στη συνέχεια σήκωσε όπλο και πυροβόλησε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Ο Ξυλούρης μετά από λίγο πέφτει νεκρός με 7 τραύματα από σφαίρα στο στήθος.

Ο νεαρός Καλομοίρης διέφυγε από το σημείο και αναζητείται.

Τραυματίας είναι ένας 30χρονος από τα Ανώγεια που περνούσε από το σημείο. Ήταν τυχερός ωστόσο μέσα στην ατυχία του, καθώς φέρει μονάχα ελαφρύ τραύμα στο πόδι και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πολύ γρήγορα όλο το χωριό των Ανωγείων βρέθηκε στο πόδι, να αναζητά απαντήσεις πως ξεκίνησε όλο αυτό και πως κατέληξε σε μια τραγωδία με δύο άνδρες νεκρούς.

Μάλιστα οι οικογένειες των δυο νεκρών εκτός του ότι έμεναν πολύ κοντά , είχαν συγγενικούς  και κοινωνικούς δεσμούς «δεμένους» με κουμπαριές και συντεκνιές.

Οι κάτοικοι των Ανωγείων έμειναν εμβρόντητοι από τα νέα. Πολύ γρήγορα το κέντρο ενδιαφέροντος του οικισμού έγινε το Κέντρο Υγείας.

Εκεί συγκεντρώθηκαν συγγενείς και συγχωριανοί των εμπλεκόμενων στο φονικό. Τα νέα ότι οι δύο άνδρες ήταν νεκροί διαδόθηκαν γρήγορα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

neakriti.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.