Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί μετά από επίθεση Ρομά.

φωτογραφία αρχείου

 

 

 

 

 

Σε περιπολικό επιτέθηκαν με πέτρες και μάρμαρα Ρομά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί στην Πειραιώς.

Οι αστυνομικοί πήγαν να κάνουν έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο Ρομά, καθώς έπαιζε δυνατή μουσική και υπήρχαν υποψίες ότι οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αντιδρώντας οι Ρομά μέλη του παρακείμενου καταυλισμού  επιτέθηκαν στο περιπολικό άρχισαν να πετούν πέτρες και μάρμαρα κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα ο ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στο κεφάλι και ο δεύτερος στο χέρι.

 

 

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν τραυματιστεί σε χέρια, πόδια και κεφάλι

 

Ολα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου τριών Ρομά από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

 

 Μέλη του καταυλισμού άρχισαν να πετούν πέτρες και μάρμαρα κατά των αστυνομικών

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν και άλλοι Ρομά ενώ κάποιοι πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό τους και συνέχισαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς, οι οποίοι πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η επικοινωνία του περιπολικού με το κέντρο της Άμεσης Δράσης μέσω ασυρμάτου δεν ήταν εφικτή από το συγκεκριμένο σημείο.Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες “ο ένας εκ των επιβαινόντων αναγνώρισε τον έναν αστυνομικό, ο οποίος στο παρελθόν τον είχε συλλάβει και τον είχε οδηγήσει στη φυλακή. ” Τον είχαν συλλάβει πριν από μερικούς μήνες, μετά από ληστεία Πακιστανού, τον οποίο είχε τραυματίσει με μαχαίρι, και είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρία άτομα και αναζητούνται άλλα δύο.

cnn  / iefimerida  / uniformnews  /

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.