Συμπλοκή οπαδών στο κέντρο της Ορεστιάδας _ Με χρήση χημικών τα σταμάτησε η αστυνομία.

Εικόνα αρχείου.

Ορεστιάδα: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών (ΦΩΤΟ)

 

Νέο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/9), στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας. Λίγες ημέρες μετά από αντίστοιχο περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, βίαια επεισόδια ξέσπασαν έξω από τα μαγαζιά της πόλης, μεταξύ των οπαδών δύο ομάδων. 

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:00 το βράδυ, με τους οπαδούς των ομάδων να έχουν κανονίσει συνάντηση στο σημείο, για αυτόν τον λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενεπλάκησαν περίπου 30 άτομα από την κάθε πλευρά, και έπειτα από λίγη ώρα, έφτασε η αστυνομία, όπου με χρήση χημικών διέλυσε τη συμπλοκή.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.