Ρομά εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφεύγουν στην Θήβα.

Εικόνα αρχείου.

 



Θήβα: Ρομά εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφύγουν.



Δεν έχει τέλος η εγκληματικότητα στη Θήβα. Ένα νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των επεισοδίων, με πρωταγωνιστές Ρομά.

Τα όσα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου, στην Θήβα, κάλλιστα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε ταινία δράσης…

Το απόγευμα του Σαββάτου, σε αγροτικό δρόμο, κοντά στον καταυλισμό των Ρομά στην Θήβα, αστυνομικοί, μετά από καταδίωξη αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν Ρομά, δέχτηκαν επίθεση, καθώς ένα άλλο όχημα από αυτό που καταδίωκαν, που επίσης οδηγούσαν Ρομά, εμβόλισε το όχημα τους, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και να ακινητοποιηθεί το περιπολικό.

Από τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους και δεν τραυματίστηκαν. Στο υπηρεσιακό όχημα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
/

– Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

https://permissos.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.