Πέταξαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε πάρκινγκ με υπηρεσιακά οχήματα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και με περιοπολικά της Άμεσης Δράσης.

Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από μπουκάλια με βενζίνη, γκαζάκια και δυναμιτάκα πέταξαν άγνωστοι σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας στο λιμάνι του Πειραιά.

Στον συγκεκριμένο χώρο σταθμεύουν τα υπηρεσιακά οχήματα των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς και τα περιοπολικά της Άμεσης Δράσης.

Όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newpost, οι άγνωστοι έκοψαν το συρματόπλεγμα και πέταξαν τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε απόσταση 2 μέτρων στο εσωτερικό του χώρου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης είτε φοβήθηκε ότι τον είδε ο σκοπός, είτε προετοίμαζε κάποια ενέργεια ενόψει της 17ης Νοέμβρη.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές επισημαίνουν στο Newpost πως λόγω της υποστελέχωσης της Άμεσης Δράσης, δεν δίνεται η δυνατότητα στην υπηρεσία να τοποθετήσει περισσότερους από έναν σκοπούς στον συγκεκριμένο χώρο, γεγονός που θέλησε να εκμεταλλευτεί ο δράστης.

/newpost.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.