Πάτρα _ Εγκληματική οργάνωση με συνταξιούχο αστυνομικό, αρχηγό στις Φυλακές, η λεία τους ξεπερνά τα 100.000 χιλ. ευρώ.

Εγκληματική οργάνωση στα χέρια της Ασφάλειας Πάτρας: Έγκλειστος των φυλακών ο “αρχηγός” – Επτά ληστείες, 26 κλοπές, πάνω από 100.000 η “λεία” – Παρίσταναν τους … αστυνομικούς σε αλλοδαπούς και τους ξάφριζαν!

Πλούσια” η δράση της εγκληματικής οργάνωσης που “ξήλωσε” η Ασφάλεια Πάτρα

Σύμφωνα με νεότερα από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν “αρχηγό” έγκλειστο των φυλακών, ο οποίος είναι από το Αγρίνιο και ήδη εκτίει ποινή για κλοπές και ληστείες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες έχουν κάνει 7 ληστείες και 26 κλοπες – διαρρήξεις κυρίως στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι στόχοι τους ήταν κυρίως σπίτια ηλικιωμένων, τις περισσότερες φορές κάπως απόμακρα.

“Επιτηρούσαν” τα σπίτια και όταν έφευγαν οι ιδιοκτήτες, έμπαιναν μέσα και “σήκωναν” ότι έβρισκαν μπροστά τους. Υπήρχαν όμως και περιπτώσεις που έπεφταν πάνω στους ηλικιωμένους.

Σε αυτές, τους απειλούσαν με πιστόλια ή μαχαίρια και με τη βία τους λήστευαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όφελος από τις κλοπές ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.

Παρίσταναν τους αστυνομικούς

Η δράση όμως των μελών της εγκληματικής οργάνωσης δεν σταματούσε εδώ.

Μαζί με τον συνταξιούχο αστυνομικό, παρίσταναν τους αστυνομικούς και πήγαιναν στις αποθήκες που ζούσαν αλλοδαποί εργάτες για δήθεν ελέγχους.

Όταν έμπαιναν στο εσωτερικό τους, τους απειλούσαν και τους έπαιρναν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Έχουν κατασχεθεί αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.