Νεκρός ο διοικητής του Α Τ Ερέτριας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του φέρει τραύματα από σφαίρες.

Εικόνα αρχείου.

 

Νεκρός βρέθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ερέτριας – Πληροφορίες ότι είχε τραύματα από σφαίρες


Εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/08) ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ η σύζυγός του τον αναζητούσε από νωρίς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eviathema.gr, Λίγο μετά τις 21.15 ο 29χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο ιδιωτικό του αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο σε πάρκο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής σελίδας ο άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρες ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο.

Όπως μεταδίδει το evima.gr, τον διοικητή εντόπισε σύμφωνα με μαρτυρίες κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.