Νεα Σμύρνη: Νεκροί απο πυροβολισμούς δύο Αλβανοί ο ενας με δύο σφαίρες στο κεφάλι. (vid.)

 

Νέα Σμύρνη: Νεκρός και έτερος της παρέας των Αλβανών ο οποίος είχε παραληφθεί τραυματίας

Νεκρός και ο δεύτερος της παρέας των Αλβανών ο οποίος είχε παραληφθεί τραυματίας από την καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

Νεκρός κατέληξε και ο δεύτερος της παρέας των Αλβανών, θαμώνας στην καφετέρια “pop up” της πλατείας στη Νέα Σμύρνη ο οποίος είχε παραληφθεί σοβαρά τραυματίας .

Σύμφωνα με ενημέρωση , ο 44χρονος Αλβανός είχε δεχθεί πυρά στην κοιλιά και το θώρακα και κατέληξε κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο, στο Νοσοκομείο.

Από το χώρο και τον τρόπο εκτέλεσης των δύο Αλβανών, οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 41χρονου ο οποίος δέχθηκε δύο βολίδες στο κεφάλι και κατέληξε ακαιραία .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την εξακρίβωση στοιχείων των δύο Αλβανών, προέκυψε για τον 41χρονο ο οποίο είχε δεχθεί δύο βολίδες στο κεφάλι και έπεσε νεκρός μέσα στην καφετέρια, ως σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, παράνομη διακίνηση και κατοχή όπλων και ληστείες.

Ενώ στην ευρύτερη περιοχή είχε δραστηριότητα με καταστήματα εστίασης και νυχτερινά κέντρα.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης  αναφέρουν για τον 44χρονο ο οποίος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται η 35χρονη γυναίκα θαμώνας με την παρέα της στη καφετέρια, η οποία επίσης τραυματίσθηκε από θραύσμα βολίδας, κατά την εισβολή του ενόπλου ο οποίος ενήργησε στοχευμένα πυρά κατά των δύο Αλβανών .

Στη φονική ενέδρα, τραυματίστηκε επίσης πολύ ελαφρά έτερος θαμώνας της καφετέριας, ο οποίος αντιλήφθηκε τους πυροβολισμούς και έντρομος επιχείρησε να απομακρυνθεί, σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της ΔΑΑ με τα κίνητρα να αποδίδονται σε “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” από παράνομες δραστηριότητες.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

Πηγή

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.