Μπουρνάζι: Αιματηρή συμπλοκή έξω από κλαμπ μεταξύ Αλβανών και ομογενών απο την πρώην ΕΣΣΔ.

Εικόνα αρχείου.


Αιματηρή συμπλοκή έξω από κλαμπ στο Μπουρνάζι – Στο νοσοκομείο ένας 30χρονος.


Σε αιματηρή συμπλοκή εξελίχθηκε η λογομαχία ανάμεσα σε δύο παρέες, έξω από γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μία παρέα αποτελούνταν από άντρες αλβανικής καταγωγής και η άλλη από ομογενείς της πρώην ΕΣΣΔ.

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι μέλη από τις δύο παρέες αρχικά λογομάχησαν, μετά πιάστηκαν στα χέρια, μέχρι που κάποια στιγμή ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στο πόδι έναν 30χρονο Αλβανό.

Οι φίλοι του τραυματία μετέφεραν με αυτοκίνητο τον 30χρονο στο νοσοκομείο, ενώ κατά τη διέλευσή τους από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας συνάντησαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από τους οποίους ζήτησαν βοήθεια.

Οι αστυνομικοί αρχικά νόμιζαν ότι ο 30χρονος είναι θύμα τροχαίου.

Στο νοσοκομείο όμως ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι το θύμα φέρει τραύμα από σφαίρα στο πόδι.

Έτσι ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο 30χρονος δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.