Με την καραμπίνα στα χέρια: Βίντεο απο την “Κινηματογραφική” ληστεία στα ΕΛΤΑ της Χαλάστρας Θεσσαλονίκης.

 

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ – Ο ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ

 

 

Κρατώντας την καραμπίνα του και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, ο τσιλιαδόρος επιτηρεί τη γύρω περιοχή σκορπώντας τον τρόμο στους περαστικούς

Βίντεο ντοκουμέντο, που παραπέμπει σε αστυνομική σειρά, από την ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Μαρτιου στα ΕΛΤΑ τής Χαλάστρας.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν στο σημείο κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τι γινόταν έξω από το υποκατάστημα κατά τη διάρκεια της ληστείας, με το κόκκινο όχημα μάρκας VW να έχει σταθμεύσει στη μέση της οδού Βενιζέλου, έχοντας αποκλείσει την κυκλοφορία: πρόκειται, δηλαδή, για τη στιγμή που ο οδηγός και ο τσιλιαδόρος της πενταμελούς συμμορίας αναμένουν τους υπόλοιπους τρεις συνεργούς τους που που βρίσκονται εντός του υποκαταστήματος προκειμένου να αρπάξουν λεία ύψους 35.000 ευρω, όπως διαπιστώθηκε αργότερα.

Κρατώντας την καραμπίνα του και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ο άνδρας επιτηρεί για τουλάχιστον 90 δευτερόλεπτα τη γύρω περιοχή σκορπώντας τον τρόμο στους ανυποψίαστους περαστικούς, αφού η ληστεία έγινε υπό το φως της ημέρας σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο  οι τρεις συνεργοί που πραγματοποίησαν τη ληστεία αρχίζουν να εμφανίζονται ένας-ένας, έχοντας ολοκληρώσει τη δράση τους, με τον έναν εξ αυτών να κρατά έναν μεγάλο σκουρόχρωμο σάκο με τα χρήματα.

Ενεργώντας με παροιμιώδη ψυχραιμία, οι κουκουλοφόροι μπαίνουν μέσα στο κόκκινο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται πριν καταφτάσει η αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι η διευθύντρια του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ κατήγγειλε ότι οι ληστές την κλότσησαν στα πλευρά και την τραυμάτισαν στον αυχένα με όπλο που κρατούσαν, με αποτέλεσμα να τη ρίξουν κάτω.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δείτε το video ντοκουμέντο:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.