‘Μίνι’ γιάφκα το σπίτι της 23χρονης που συνελήφθη χθές…

 

Πολύτιμα στοιχεία για έρευνα σε βάθος προέκυψαν πριν από λίγο από αντικείμενα που εντόπισαν οι αστυνομικοί μετά από κατ’οίκον έρευνα στο σπίτι της 23χρονης κοπέλας που συνελήφθη χθες στα Εξάρχεια μετά από την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ενωση στην οδο Μασσαλίας.

          Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα αλεξίσφαιρα γιλέκα, φυσίγγια μικρού διαμετρήματος, καθώς επίσης κουκούλες full face.

Αυτή την ώρα κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Ανάλογη έρευνα έγινε το πρωί και στο σπίτι του νεαρού ο οποίος επίσης συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ μαζί με την κοπέλα λίγα λεπτά μετά την επίθεση.Επίθεση στην ελληνοαμερικανική ένωση /Φωτογραφία: Eurokinissi

Και όλα αυτά αποτελούν απάντηση και στην ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας για το ότι πρέπει να προστατεύονται οι αμερικανικοί στόχοι στην Ελλάδα, ενώ δίνει και ένα μεγάλο αβαντάζ στον αρχηγό της ΕΛΑΣ, ο οποίος στις 17 του μηνός φεύγει για την Αμερική για να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στις υπηρεσίες υψίστης ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως είχε αναφέρει από το πρωί το CNN Greece, οι δύο συλληφθέντες ανήκουν στην ομάδα ενός από τους πιο παλιούς αντιεξουσιαστές με πλούσια δράση και επιστήθιου φίλοου του Νίκου Μαζιώτη.

Ο αρχηγός της συγκεκριμένης ομάδας είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και τα τελευταία χρόνια η ομάδα του είχε προχωρήσει σε εισβολές, προκαλώντας φθορές σε αρκετούς στόχους, ενώ είχε ξαναεπιτεθεί και στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με πανό και τρικάκια.

Η γυναίκα που συνελήφθη χθες, διατηρεί προσωπική σχέση μαζί του και έχει προσαχθεί και συλληφθεί αρκετές φορές.

Ο νεαρός, εκτός από τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις της ομάδας, είχε συλληφθεί και τον Ιούλιο του 2016 στο Μαρούσι μετά από συμπλοκές με άτομα τις Χρυσής Αυγής, ενώ είχε προηγηθεί και επίθεση στα γραφεία της.

Τα δυο άτομα είχαν μαζί τους χθες σακίδιο με σφυρί και μπουκάλια με χρώμα, ενώ είχαν πετάξει και φέιγ βολάν με συνθήματα υπέρ του αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, και της απεργίας πείνας που κάνει.

Οι αντιεξουσιαστές πάντως καλούν σήμερα σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια για συμπαράσταση στους δυο συλληφθέντες.

cnn

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.