Μέγαρα : Ρομά πυροβόλησαν αστυνομικούς τω ΜΑΤ με καραμπίνα και τους τραυμάτισαν.

 

Ρομά πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς στα Μέγαρα – Δέχθηκαν σκάγια από καραμπίνα

Έκλεισε η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου



Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν δύο από σκάγια και δυο από πέτρες στα Μέγαρα από επεισόδια που ξέσπασαν από Ρομά στον απόηχο του θανάτου του 20χρονου στο Πέραμα, οι τρεις διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή ξέσπασαν επεισόδια από το απόγευμα της Δευτέρας (25/10), και δεκάδες Ρομά συγκεντρώθηκαν στα Μέγαρα οπότε η ένταση κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τραυματιστούν ελαφρά στα πόδια από βλήμα καραμπίνας.

Ακόμα, οι συγκεντρωμένοι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο, έκαψαν λάστιχα και από τα επεισόδια έκλεισε, στο ύψος των Μεγάρων, η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

Οι αστυνομικοί της διμοιρίας ΜΑΤ που τραυματίστηκαν, οι δύο από σκάγια καραμπίνας και ο ένας εκ των δύο που επλήγησαν από πέτρες, διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Επισημαίνεται ότι ανάλογες διαμαρτυρίες από Ρομά καταγράφηκαν στο 95ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Ζευγολατιού, αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.