Ληστές μαχαίρωσαν γυναίκα υπάλληλο που αντιστάθηκε στο κέντρο της Αθήνας.(vid.)



Ιδιοκτήτης καταστήματος: «Θα μπορούσαμε να έχουμε ληστεία με φόνο»



 

Σοκ προκαλεί βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα, από τη δράση ληστών στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι μαχαίρωσαν μια γυναίκα υπάλληλο που αντιστάθηκε.

Όλα συνέβησαν στις 20:30, όταν μια υπάλληλος έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Δύο άντρες εισέβαλαν στο κατάστημα κρατώντας μαχαίρι.

Η γυναίκα αρχικά φοβισμένη απομακρύνεται, στη συνέχεια όμως και αφού ο ένας εκ των δύο ληστών ψάχνει το γραφείο, η υπάλληλος αντιστέκεται.

Οι δύο ληστές αρπάζουν τη γυναίκα από τα ρούχα και την τραβούν για να απομακρυνθεί από το γραφείο της και ο ένας από τους δύο την καρφώνει στα πλευρά και την πλάτη με το μαχαίρι που κρατούσε.

Οι συγκεκριμένοι ληστές είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή του Κολωνού και του Αγίου Παντελεήμονα.

Μάλιστα, η υπάλληλος η οποία νοσηλεύεται ακόμα εκτός κινδύνου είχε έρθει αντιμέτωπη με ένοπλους ληστές ξανά πριν από 15 ημέρες.

Οι δύο άντρες που συνελήφθησαν μετά από κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ κατηγορήθηκαν για άλλες τέσσερις ληστείες στο κέντρο της Αθήνας.

Ιδιοκτήτης καταστήματος: «Θα μπορούσαμε να έχουμε ληστεία με φόνο»

Σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο οποίο μαχαιρώθηκε από ληστές η υπάλληλος, ανέφερε:

«Έκανε χειρουργείο πόσες ώρες, είναι σε δύσκολη φάση. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ληστεία με φόνο.

Ο ένας από τους δύο τη μαχαίρωσε στο πλάι με αποτέλεσμα να τρυπήσει πνεύμονα και να ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ η κοπέλα και θα ταλαιπωρηθεί για 3-6 μήνες τουλάχιστον.

Τους πιάσανε γιατί ήταν και ένας αστυνομικός που πέρναγε από κει τυχαία εκτός υπηρεσίας και επειδή είδε το σκηνικό τούς ακολούθησε, είδε το αυτοκίνητο που μπήκε ο ένας και ο άλλος έφυγε με τα πόδια.

Η ανθρώπινη ζωή έχει ξεφτιλιστεί πλέον σε αυτή την περιοχή και πριν από 15 ημέρες πάλι είχαμε ληστεία.

Με πιστόλι πήρε χρήματα, ο τύπος δεν έκανε τίποτα. Τότε η κοπέλα δεν αντιστάθηκε ούτε τη χτύπησαν, όλα καλά, μας πήραν μόνο χρήματα».

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

 

Πηγη:pronews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.