Κρήτη: Τραυμάτισε αστυνομικούς για να αποφύγει τον έλεγχο.



Στο εφημερεύον νοσοκομείο μεταφέρθηκαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα δύο αστυνομικοί (άνδρας και γυναίκα) του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου μετά από ένα απίστευτο συμβάν που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης”.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές , πρωταγωνιστής είναι ένας 66χρονος οδηγός ταξί ο οποίος αρνήθηκε τον έλεγχο των αστυνομικών με αποτέλεσμα να μπει στη θέση του οδηγού προκειμένου να εγκαταλείψει το σημείο.

Την ώρα εκείνη η γυναίκα αστυνομικός προσπάθησε να του πάρει τα κλειδιά με τον 66χρονο, όπως λέγεται από την Αστυνομία, να ανεβάζει το παράθυρο του οχήματος και να την τραυματίζει στο χέρι.

Στη συνέχεια προσπάθησε να αναπτύξει ταχύτητα και χτύπησε με το όχημά του στα πόδια, τον άνδρα αστυνομικό.

Και οι δύο ένστολοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ ο 66χρονος συνελήφθη συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή, άγρα πελατών και υποκλοπή έργου και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν καταγγελίες από νόμιμους οδηγούς ταξί, ότι στον χώρο του αεροδρομίου υπάρχουν επιτήδειοι που “ψαρεύουν” όσους φτάνουν στο αεροδρόμιο με σκοπό την μεταφορά τους.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί ταξί κάνουν λόγο για άγρα πελατών και υποκλοπή μεταφορικού έργου με αποτέλεσμα το Τμήμα Τροχαίας να έχει εντείνει τους ελέγχους.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Πηγή

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.