Κρήτη: Νεαροί “έριχναν μπαλοθιές” στον αέρα και πέτρες στους αστυνομικούς πού πήγαν να τους συλλάβουν.

 


Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη δύο νεαρών από το Ηράκλειο22 και 21 ετών περίπου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, oι δύο νέοι βρίσκονταν το βράδυ της Παρασκευής σε μια κοινωνική εκδήλωση στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Οι δύο νεαροί φέρονται να πυροβολούσαν στον αέρα όταν κάτοικοι της περιοχής τους είδαν και άμεσα κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προκειμένου να εξακριβώσουν τι έγινε, τους είδαν την στιγμή που απομακρύνονταν.

Τότε, τα νεαρά αγόρια σταμάτησαν και ξεκίνησαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί με τη σειρά τους, τους φώναζαν: «Παραδοθείτε, παραδοθείτε» και λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να συλλάβουν τον ένα από τα δύο παιδιά ενώ ο δεύτερος διέφυγε με το όπλο, ένα εννιάρι πιστόλι κρότου.

Το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη ο ένας νεαρός από αστυνομικός του Οροπεδίου Λασιθίου ενώ ο δεύτερος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

 Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο

Πηγή

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.