Θρίλερ στα Χανιά: F-16 της ΠΑ συνόδευσαν το αεροπλάνο που εξέπεμψε SOS για βόμβα,πραγματοποιούσε την πτήση Αίγυπτος-Γερμανία.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ στο αεροδρόμιο των Χανίων, όταν υπήρξε αναφορά για μη προγραμματισμένη προσέγγιση επιβατικού αεροσκάφους, λόγω πληροφορίας για πιθανή ύπαρξη βόμβας.

Αποτέλεσμα εικόνας για προσγειωση

Το αεροσκάφος που εκτελούσε δρομολόγιο από την Αίγυπτο στη Γερμανία μεταφέροντας 281 επιβάτες, προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Χανίων και οδηγήθηκε σε χώρο μεταξύ του κεντρικού αεροσταθμού και της Αμερικανικής Βάσης Σούδας.

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στα Χανιά -Τηλεφώνησαν για βόμβα

Δόθηκε οδηγία για αποβίβαση των επιβατών, ώστε το αεροσκάφος να ελεγχτεί, ενώ στο σημείο εκτός από τις αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Η έρευνα γίνεται με την βοήθεια και του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών της αστυνομίας.

Όλη η διαδικασία εξελίσσεται όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας, ενώ εκτός από τους χώρους του αεροσκάφους γίνεται έλεγχος σε όλες τις αποσκευές και στους επιβαίνοντες σε αυτό.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/flashnews.gr/zarpanews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.