Θεσσαλονίκη _ Ιρακινοί λήστεψαν Παλαιστίνιο στην κατοχή τους βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Εικόνα αρχείου.

Θεσσαλονίκη ΝέοιΕπιβάτες: Τον χτύπησαν και του πήραν το κινητό και 80 ευρώ

Τρείς άνδρες συνελήφθησαν για ληστεία στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τρεις Ιρακινούς, ηλικίας 24, 26 και 28 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή των Νέων Επιβατών, αφαίρεσαν με τη χρήση βίας από 25χρονο άνδρα, παλαιστινιακής καταγωγής, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δέμα κάνναβης βάρους 72,2 γραμμαρίων και μία σακούλα με 20 μικροδενδρύλλια κάνναβης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Thestival.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.