Θεσσαλονίκη: Κατέβασε το παντελόνι του σε γυναίκα οδηγό μετά από σύγκρουση.

 

Εικόνα αρχείου.

  Κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε 31χρονη οδηγό – Της έκανε και χειρονομίες μέσα από το αμάξι του

Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων, από κληθέντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 40χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία 31χρονης προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της.Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Η καταγγελία της 31χρονης δεν έχει προηγούμενο, καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, ενόσω βρισκόταν μέσα στο αμάξι της και καθώς ανέμενε σε φωτεινό σηματοδότη, στην οδό 26ης Οκτωβρίου, ο 40χρονος, ως οδηγός άλλου αυτοκινήτου, προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της.

Μάλιστα, στη συνέχεια προσέκρουσε τρεις φορές ελαφρά στο όχημα της με αποτέλεσμα όταν αποβιβάστηκε η 31χρονη προκειμένου να ελέγξει το όχημα της, ο 40χρονος κινήθηκε προς το μέρος της και κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντάς της γεννητικά του όργανα και προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

 

Πηγή

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.