Ωραιοκάστρο Θεσσαλονίκης: Σύλληψη διαρρηκτών επ’ αυτοφώρου.

Εικόνα αρχείου.



Πήγαν να μπουκάρουν σε διαμέρισμα αλλά τους πήρε χαμπάρι αστυνομικός εκτός υπηρεσίας!



Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο διαρρηκτών οδήγησε η παρατηρητικότητα αστυνομικού εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας που κινούταν πεζός χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Ωραιοκάστρου.
.
Αντιλαμβανόμενος θόρυβο και ύποπτη κινητικότητα σε ισόγειο διαμέρισμα, κάλεσε ενισχύσεις, οπότε άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο συνάδελφοί του από το Α.Τ. Ωραιοκάστρου.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών, οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν υπερπηδώντας την περίφραξη του οικήματος, πλην όμως καταδιώχθηκαν και συνελήφθησαν.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ημεδαπούς ηλικίας 18 και 20 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, κοσμήματα και συνάλλαγμα που αφαίρεσαν από την προαναφερόμενη κατοικία.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν κατσαβίδι, ενώ κατασχέθηκε ζευγάρι κάλτσες που φορούσε στα χέρια ένας εξ’ αυτών προκειμένου να μην αφήσει αποτυπώματα κατά την παράνομη δραστηριότητά του και προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να αποφύγει σύνδεσή του με την διάρρηξη-κλοπή.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου προέκυψε ότι, στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ακόμη άτομα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη και με τα οποία οι συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα 29-12-2022 έως 07-03-2022, προέβησαν σε διαρρήξεις επιπλέον έξι (6) οικιών του Ωραιοκάστρου, με λεία χρυσαφικά και κοσμήματα.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

 

Πηγή

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.