Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης: Συνέλαβαν αλλοδαπό μέλος διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών με 54 κιλά κάνναβης και ένα πιστόλι.

 

 

Συνελήφθη μέλος διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών

Στην κατοχή του ανευρέθηκαν περισσότερα από 54.000 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών οδήγησε στη σύλληψη μέλους διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών το οποίο εισήγαγε ποσότητες παράνομων ουσιών από γειτονική χώρα με σκοπό την περεταίρω διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια και κυρίως στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 21χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, ο 21χρονος που είχε ως ρόλο την παραλαβή, μεταφορά, απόκρυψη -αποθήκευση και διακίνηση των ναρκωτικών σε συνεργασία με έτερα άτομα, εντοπίστηκε πρωινές ώρες χθες (09-11-2022) στην περιοχή των Μαλγάρων.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε εντός του οχήματός του ανευρέθηκαν :

  • Ταξιδιωτικοί σάκοι με (49) δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 54.880 γραμμαρίων,
  • Ένα πιστόλι,
  • Ένας γεμιστήρας με 6 φυσίγγια,
  • Ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του μαζί με ένα πακέτο σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας καθώς και
  • Μια πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης με στοιχεία άλλου ατόμου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.