Για βιασμό καταγγέλλει 17χρονη πασίγνωστο αλλοδαπό ποδοσφαιριστή της Superleague 1.

Εικόνα αρχείου.

Ανήλικη καταγγέλλει ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση!

Καταγγελία κατά πασίγνωστου ποδοσφαιριστή της Superleague 1 στην ΓΑΔΑ από 17χρονη για σεξουαλική παρενόχληση.

Σε σοβαρότατες καταγγελίες προέβη 17χρονη που βρίσκεται στο τμήμα ανηλίκων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς είπε στους αστυνομικούς πως πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας την αποπλάνησε μέσα στο σπίτι του!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην αποκάλυψή του το CNN Greece και η Μίνα Καραμήτρου, το θέμα βρίσκεται αυτή την στιγμή υπό διερεύνηση.

Η 17χρονη ωστόσο μιλώντας σε ψυχολόγο του Τμήματος Ανηλίκων δήλωσε πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής την κακοποίησε σεξουαλικά, με τις Αρχές να είναι και σε επαφή και με τον εισαγγελέα για να διαπιστωθεί ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 17χρονη καταγγέλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ποδοσφαιριστή, καθώς υπήρξε σεξουαλική πράξη χωρίς η ίδια να το επιθυμεί.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και μετά από εκεί ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων.

Ο παίκτης που κατηγορείται, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές και όχι μόνο της Ελλάδας.

Πολλές φορές στο εξωτερικό είχε δημιουργήσει προβλήματα στην Αστυνομία, αλλά πάντα έβρισκε τον τρόπο να μην περνά την είσοδο των φυλακών.


Ο φερόμενος ως θύτης έχει υποπέσει και στο παρελθόν σε σωρεία παραβάσεων και μάλιστα έχει… ιστορικό με τις Αρχές στις χώρες που αγωνίστηκε, με τα πάντα να καλύπτονται κατά καιρούς στο βωμό του «ταλέντου»….


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.