Αυτοκτόνησε μπροστά στα ματιά των αστυνομικών…

 

 

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Δευτέρας στα περίχωρα των Καλυβίων, πολύ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Πέτρου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή έσπευσαν μετά από τηλεφώνημα περιοίκων στο σημείο για να διευθετήσουν καυγά μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας που όπως αποδείχθηκε ήταν μητέρα και γιος.

aftokt kalivia

 

Φτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί είδαν τον γιο να βγαίνει από το σπίτι και να κατευθύνεται στην αποθήκη από όπου πήρε μια καραμπίνα και πριν προλάβουν να κάνουν την παραμικρή κίνηση τον είδαν να αυτοκτονεί!

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του τσακωμού της 72χρονης μητέρας με τον 46χρονο αυτόχειρα γιο της.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.