Αυτά είναι τα νέα… ασφαλίτικα αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ.

Τα 141 νέα οχήματα της Ασφάλειας Αθηνών και Θεσσαλονίκης, είναι ελεύθερου χρωματισμού ώστε να μην μπορεί κάποιος να διακρίνει ότι πρόκειται για αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ.

  • Γιώργος Κ. Ανδρής (ga@newsauto.gr)

 


  • Νέα οχήματα προστίθενται συνεχώς στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύοντας την οδική ασφάλεια αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος καθώς αντικαθιστούν παλαιά και ρυπογόνα οχήματα που κυκλοφορούν για δεκαετίες.

Ειδικότερα παρελήφθησαν 141 νέα οχήματα ελεύθερου χρωματισμού ,τα οποία εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και κατανέμονται σε υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, μετά από προμήθεια μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Πρόκειται για Peugeot 308 με τον οικονομικό diesel κινητήρα BLUE HDi (μικτή καταναλωση 4,7lt/100km)των 130 ίππων. Κάποια από αυτά διαθέτουν και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ παραδόθηκαν και εκδόσεις SW!

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων, ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν επιπλέον 45 οχήματα και 53 φορτηγά οχήματα.

 

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.