Αστυνομικοί και πολίτες “συνέλαβαν” αγριογούρουνο που κυκλοφορούσε στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ – ΤΟ «ΣΥΝΕΛΑΒΕ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, περαστικοί είδαν το αγριογούρουνο να κόβει βόλτες επί της οδού Διαγόρα, λίγο πιο πάνω από την οδό Λαμπράκη.

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης από την… κάθοδο αγριογούρουνου σε κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, περαστικοί είδαν το αγριογούρουνο να κόβει βόλτες επί της οδού Διαγόρα, λίγο πιο πάνω από την οδό Λαμπράκη, τον κεντρικότερο δρόμο της περιοχής, και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο ενημέρωσαν τη φιλοζωική και μέχρι να γίνει η παραλαβή του άγριου ζώου, ένας εκ των αστυνομικών το συγκρατούσε από τα πόδια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη σελίδα του Northmeteo.gr στο Facebook.

 

 

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η Δράση για την Άγρια Ζωή, τονίζοντας ότι επρόκειτο για ένα νεαρό θηλυκό αγριογούρουνο που άθελά του βρέθηκε μέσα σε κατοικημένη περιοχή. GΈτρεχε πανικόβλητο μέσα στους δρόμους ώσπου πολίτες κατάφεραν το εγκλώβισαν μέχρι να φτάσουμε εμείς εκεί», αναφέρει σε ανάρτηση στο Facebook, την οποία συνοδεύει με σχετικές εικόνες.

Όπως επισημαίνει, κρίθηκε ότι το ζώο δεν χρειαζόταν να νοσηλευτεί και αφέθηκε ελεύθερο

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή φωτογραφιών: Antony Papadopoulis/Northmeteo.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.