«Αρωμα» μαφίας _ Στάχτη έγινε το αυτοκίνητο αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού.

 

 

Στάχτη το αυτοκίνητο πρώην αρχιφύλακα του Καταστήματος Δομοκού, που ήταν σταθμευμένο στην πιλοτή πολυκατοικίας

Η νύχτα έγινε μέρα τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λαμία, όταν άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο πρώην αρχιφύλακα των Φυλακών Δομοκού, ο οποίος ήταν φίλος και συνάδελφος του αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη που δολοφονήθηκε με καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του, στην Κουβέλα Στυλίδας, τον Φεβρουάριο του 2015!

Η μαφιόζικου τύπου επίθεση στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο Γιώργος Γκίζας έγινε γύρω στις 03:30, όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο όχημα που ήταν σταθμευμένο στην πιλοτή της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Από τον εκκωφαντικό κρότο που προκλήθηκε, αναστατώθηκε η γειτονιά και οι περίοικοι βγήκαν κατατρομαγμένοι στα μπαλκόνια και στις αυλές τους για να δουν τι είχε συμβεί. Εκτός από το όχημα του κ. Γκίζα που κάηκε ολοσχερώς, σοβαρές ζημιές υπέστησαν ένα ακόμα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα.

Την ώρα της εμπρηστικής επίθεσης, ο σωφρονιστικός υπάλληλος, που ήταν αρχιφύλακας στις Φυλακές Δομοκού έως τον περασμένο Μάρτιο οπότε αντικαταστάθηκε, βρισκόταν σε υπηρεσία στις Φυλακές Δομοκού και ενημερώθηκε από τη σύζυγό του. Ο ίδιος έκανε λόγο για τρομοκρατική ενέργεια, αποκαλύπτοντας ότι το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί απειλές.

«Όλοι το ήξεραν ότι είμαι στόχος, υπήρχαν απειλές. Όλοι τα γνωρίζουν αυτά και υπάρχουν και έγγραφα στις Αρχές που το επιβεβαιώνουν. Κανείς δεν ασχολήθηκε…» δήλωσε στο lamiareport.gr.

Ο Γιώργος Γκίζας ήταν αυτός που διαδέχτηκε στις Φυλακές Δομοκού τον αδικοχαμένο συνάδελφό του Μάκη Γκαλιμάνη, την ευθύνη για τη δολοφονική επίθεση του οποίου είχε αναλάβει η οργάνωση «Πολιτοφυλακή λαϊκή δικαιοσύνη».

Ενώ την προανάκριση για την εμπρηστική επίθεση είχε αναλάβει αρχικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας, έπειτα από παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Αγορής Παπακώστα, την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα εξεταστούν μάρτυρες που ενδέχεται να είχαν διαπιστώσει τυχόν ύποπτες κινήσεις στη γειτονιά τις προηγούμενες ημέρες. Επίσης, θα εξεταστεί λεπτομερώς οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου η Αστυνομία να βρει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί για να φτάσει στα ίχνη των εμπρηστών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο.

Espressonews.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.