Έβρος _ Tρεις γυναίκες αγνώστου εθνικότητας εντοπίστηκαν μαχαιρωμένες πιθανόν πρόσφυγες.

Οι τρεις γυναίκες βρέθηκαν στην περιοχή του Διδυμότειχου και συγκεκριμένα στον κάμπο μεταξύ Πραγγίου και Ισαακίου,  με τα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Σύμφωνα με πληροφορίες  υπάρχουν εμφανή σημάδια από μαχαιριές στα σώματα τους και εικάζεται ότι πρόκειται για αλλοδαπές.

Κάτοικος της περιοχής το μεσημέρι , εντόπισε μία σορό, ειδοποίησε την Αστυνομία και στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν και τα άλλα δύο πτώματα γυναικών.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, στο σημείο όπου το μεσημέρι εντοπίστηκαν τρεις σοροί γυναικών, σε αγροτική περιοχή της παραποτάμιας περιοχής του Πραγγίου Διδυμότειχου.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι ο θάνατος των τριών γυναικών ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Πρόκειται για πρόσφυγες ή μετανάστριες, οι οποίες βρέθηκαν μαχαιρωμένες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πιθανολογείται ότι οι γυναίκες είναι μητέρα με τις δύο κόρες. Η μεγαλύτερη έχει ηλικία 25-35 ετών, η μεσαία 17-20 και το ανήλικο κορίτσι 15-16 χρονών.

Δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να μπορεί να αποδείξει την ταυτότητά τους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, και οι τρεις έφεραν από ένα τραύμα με μαχαίρι στο λαιμό, που ήταν και το θανατηφόρο πλήγμα. Εκτιμάται πως βρίσκονταν στο σημείο γύρω στις 3-4 μέρες.

Οι σωροί μεταφέρθηκαν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου θα συνεχιστεί η εξέταση για να επιχειρηθεί ταυτοποίηση μέσω DNA. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη και η έρευνα της Αστυνομίας.

Πρόκειται για πρωτόγνωρο περιστατικό, που όμοιό του δεν έχει καταγραφεί στο παρελθόν. Εξάλλου, και το σημείο που βρέθηκαν τα τρία πτώματα, δηλαδή κοντά στο ποτάμι αλλά σε αγροτική περιοχή, δείχνει ότι οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου των τριών γυναικών είναι τελείως διαφορετικά από τις περιπτώσεις ανεύρεσης πνιγμένων ανθρώπων.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ Ορεστιάδας/uniformnews.gr/

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.