Φορτώνουν χρηματοκιβώτιο που μόλις είχαν κλέψει σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης.(vid.)

Το περιστατικό κλοπής χρηματοκιβωτίου από οικία σημειώθηκε περίπου στις 13.30 το μεσημέρι σε έναν πολύ κεντρικό δρόμο της πόλης, στη λεωφόρο Νίκης

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ… ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ... ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΝΙΚΗΣ
.

Oι δράστες φορτώνουν το πολύτιμο και βαρύ φορτίο στο πορτ μπαγάζ σαν να είναι ένα απλό αντικείμενο, ενώ δεν πτοούνται από την πτώση του.

Το απίστευτο θράσος των δράστων κλοπής χρηματοκιβωτίου στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτουν νέες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται σε εικόνες που δημοσίευσε το zougla.gr, οι δράστες φορτώνουν το πολύτιμο και βαρύ φορτίο στο πορτ μπαγάζ σαν να είναι ένα απλό αντικείμενο, ενώ δεν πτοούνται από την πτώση του από το όχημα τους, αφου σταματούν και το επαναφορτώνουν.

Το χρηματοκιβώτιο εκλάπη από οικία που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το οποίο αφαίρεσαν μέρα μεσημέρι δύο δράστες.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13.30 το μεσημέρι στη λεωφόρο Νίκης. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, οι δυο δράστες, αφού κατάφεραν να τους ανοίξει ο ένοικος την πόρτα, με τη πρόφαση ότι είναι τεχνίτες για εργασίες, μπήκαν στο διαμέρισμα.

Άνοιξε θεία, από τη ΔΕΗ είμαστε.

Ενώ ο ένας είχε αναλάβει να απασχολεί τον ένοικο του διαμερίσματος, ο άλλος «σήκωσε» το χρηματοκιβώτιο.

Στη συνέχεια το μετέφεραν σε όχημα που είχαν σταθμεύσει στο σημείο. Ωστόσο, τους… έπεσε από το όχημα με τους δύο δράστες να το ξαναφορτώνουν και να αποχωρούν.

Τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την Αστυνομία

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Με πληροφορίες από

Πηγή  zougla.gr/protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.