Φορτηγάκι με φιάλες υγραερίου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Ο οδηγός ήταν ένας 58χρονος αγρότης που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

Πρωτοφανές: Φορτηγάκι με φιάλες υγραερίου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!
Φιάλες υγραερίου είχε στο αγροτικό αυτοκίνητο ο οδηγός που έχει συλληφθεί -Πρόκειται για 58χρονο αγρότη με ψυχολογικά προβλήματα – Έκανε δύο βόλτες πάνω στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη προτού συλληφθεί – Οι αστυνομικοί ψάχνουν πώς έφτασε εκεί


Συναγερμός σε αστυνομία και αντιτρομοκρατική σήμανε το πρωί της Δευτέρας, όταν πάνω στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ανέβηκε ένα αγροτικό αυτοκίνητο.

IMG_1090
IMG_1087

Είναι άγνωστο πώς έφτασε εκεί το φορτηγάκι και ερευνάται τι επιχείρησε να κάνει ο οδηγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από την ΕΛΑΣ, ο οδηγός είναι ένας 58χρονος αγρότης που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που έσπευσε στο σημείο για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά, εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.

Σημειώνεται, ότι πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές».

Ο 58χρονος κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

syntagma3
fortigaki3

 

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας μπροστά από το κτίριο της Βουλής και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Λίγο μετά τις 11:00 ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειαπόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους  και δεν δεσμεύουν καθ οιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.